Baxılıb: 1940 dəfə
15 May 2018 12:00 | Baxılıb: 100
16 Apr 2018 15:50 | Baxılıb: 287
BMU-da təlimlər keçirilmişdir

Elmi işlər üzrə Prorektorluğun təşəbbüsü və “Magistratura və doktorantura” şöbəsinin təşkilatçılığı ilə 07 və 14 aprel 2018-ci il tarixlərdə 2-ci kurs magistrantlara elmi-pedaqoji,elmi-tədqiqat təcrübələrinin yekunları və magistlik dissertasiyalarının yazılması, təqdim olunması haqqında  təlimlər keçirilmişdir.Görüşdə iştirak edən  rekror Havar Məmmədov magistrantlara öz tövsiyələrini verdi və gələcək işlərində onlara uğurlar arzuladı. Elmi işlər üzrə prorektor Elçin Süleymanov dissertasiya işinin yazılması,elmi məqalələrin çap olunması barədə, magistratura və doktorantura şöbəsinin müdiri Rauf Məmmədov elmi-pedaqoji,elmi-tədqiqat təcrübələrinin yekunları və dissertasiya işinin tərtibi, təqdim olunması və müdafiəsi qaydaları, dos.Bilal Dədəyev isə elmi-tədqiqat metodlarından istifadə imkanları haqqında geniş məlumat verdilər. Təlim prosesində təlim&c ətraflı oxu »

12 Jan 2018 15:56 | Baxılıb: 500
BMU-da dissertasiya işinin müzakirəsi keçirilib

11 yanvar 2018-ci il tarixində Bakı Mühəndislik Universitetinin Mexanika kafedrasında Magistratura və doktorantura şöbəsinin əməkdaşlarının və həmin kafedranın professor, müəllim heyətinin təşkilatçılığı ilə universitetin 2002.01- “Deformasiya olunan bərk cisim mexanikası” ixtisası üzrə dissertantı Rəcəbov Vüqarın “Mühitlə təmasda olan qeyri-bircins nano-mikro kompozit çubuqların dayanıqlığı və rəqsləri” mövzusunda dissertasiya işinin genişləndirilmiş müzakirəsi keçirilib. Müzakirənin nəticəsində dissertant iclasın iştirakçıları tərəfindən müsbət rəy alaraq müdafiənin növbəti mərhələsinə buraxılıb.  Dissertant V.Q. Rəcəbova müdafiənin növbəti mərhələlərində və gələcək elmi fəaliyyətində uğurlar arzulayırıq.  ətraflı oxu »

Axtar

Kateqoriyalar